2019 / 04 / 19 ( Fri )

DESPOTIN FAM x Live Band

  • Durys: 19:00
  • Renginio pradžia: 21:30
  • Stilius: hip - hop
  • Bilieto kaina nuo: 9 € | Bilietai parduodami renginio dieną klubo kasoje nuo 19:00

Nepaisant padažnėjusios koncertinės veiklos Despotin Fam vis dar lieka tarpkontinėntinė pasaulinės migracijos atsikandusi grupė, kuri turi visą teisę į laisvą žodį ir nepaklusnią pasaulėžiūrą.

Kaip jaunas mėnulis pasirodanti tik specialiu laiku ir specialioje fazėje, Despotin Fam pildo savo klausytojų norus ir po ką tik išleisto albumo Toli–Gražu ir ją lydėjusios vinilo plokštelės pristatymo griš į sceną Vilniaus klube Tamsta.
Šis koncertas išskirtinis tuom, kad po metų pertraukos į sceną grįšta ir gyvo garso profesionalai, jaučiantys reikiama mūsų mylimam žanrui judėjimą. Tai jazzo kompozitorius ir atlikėjas Giedrius Nakas, boso specialitas ir prodiuseris Paulius Vaiciekauskas Plucando, bei bugnų baudos aikštelėje centruojantis Jonas Butvydas.Kas be ko back vokalus atliks visų pageidaujamos The Backs panos, tarp mūsų vadinamos Liežuvytėmis – o profesionalų gretose žinomos, kaip Eglė ir Algė.

Koncertas išskirtinis ir tuo , kad Tamsta klubo koncertinė erdvė yra kompaktiška ir talpina sąlyginai nedidelį kiekį melomanų, todėl reikės paskubėti laiku ir vietoje, bandysime tilpti prie durų.

Staliukų rezervavimas: telefonu +370 680 21 534, arba el. paštu club@tamsta.com. Rezervacija nemokama, laikoma iki 20:30.