2019 / 05 / 22 ( Wed )

UKULĖLIŲ KONKURSAS ‘VIRŠ VAIVORYKŠTĖS’

  • Durys: 18:00
  • Renginio pradžia: 18:30
  • Stilius: ukulele
  • Bilieto kaina nuo: 3 € | Bilietai parduodami renginio dieną, klubo kasoje nuo 18:30

Groji ukulėle?
Dalyvauk konkurse ‘VIRŠ VAIVORYKŠTĖS’!

Dalyvauja:
– Miglė ir Tėtis https://www.youtube.com/watch?v=w-o8RE_t8ZY
Erika Narkeviciute
– Upė ir tėtis
– Rugilė, Barbora ir Dominykas
Beatričė Milda Balaišytė
– Laurynas Zaveckis
– Izabelė Nemeikštytė
– Linas Staliūnas
– „Stygos Ant Žalių Sienų“
– Milena Seleg, Alina Radzevič, Greta Kondratovic, Kazimieras Lygnugaris, Nojus Buivydas (grupė 17:00)
Kazimieras Lygnugaris
– Grupė „iš 307” (Indrė, Edilija, Ema)
Silvija Kalinauskaitė
Greta Jarmalavičiūtė (Cooled Gold)
Em Kandratavićiütê (emoon)
– Gerda ir Živilė, (AD HOC)
– Marija Vasiliauskaitė https://www.facebook.com/marija.vasiliauskaite.3/videos/vb.100000252182102/2264702136881504/?type=3
Kazhkas bus (Rugilė ir Viktorija)
– Julija ir Adelė
PRIZAI:
I vieta – Flight Ukulele + 5 komplektai D’Addario and Co. stygų Ukulėlei
II Vieta – Flight Ukulele + 5 komplektai D’Addario and Co. stygų Ukulėlei
III Vieta – Flight Ukulele + 5 komplektai D’Addario and Co. stygų Ukulėlei

Papildomi prizai:
• Kvietimas į Scenos Menų Fabrikėlis organizuojamą stovyklą birželio mėnesį Muzikinė Scenos Menų Fabrikėlio dieninė stovykla/Birželio 10-14d.
• Ukulėlės meistriškumo pamoka pas mokytoją Ukulelė su Elena.

„Konkurse „Virš Vaivorykštės“ pamatysite rekordinį ukulėlių kiekį vienoje vietoje

Daugybė ukulėlių vienoje scenoje, dalyviai, kurių amžius – nuo šešių iki begalybės ir šilta it Havajų salose atmosfera – taip atrodo vienintelis ukulėlių konkursas Lietuvoje „VIRŠ VAIVORYKŠTĖS“. Vilniuje, klube „Tamsta“ gegužės 22 dieną jis vyks antrą kartą.

„Gali dainuoti, gali šokti ar net stovėti ant galvos, svarbu kad visa tai darydamas pritartum sau ukulėle“, – skelbia klubo „Tamsta“ komanda ir ragina siųsti savo paraiškas į konkursą iki gegužės 8 dienos.

Registruotis kviečiami visi norintys, nepriklausomai nuo amžiaus ar miesto, kuriame treniruojasi braukyti ukulėlių stygas. „VIRŠ VAIVORYKŠTĖS“ – konkursas ne tik muzikantams. Visame pasaulyje nedidelė keturstygė gitara – ukulėlė pagarsėjusi kaip greitai valdomas nesudėtingas instrumentas.

Norintys pasidalinti savo talentais ir išbandyti sėkmę konkurse „VIRŠ VAIVORYKŠTĖS“ kviečiami siųsti atliekamo kūrinio nuorodą youtube, vimeo ar pan. internetinėje platformoje, nurodant savo amžių, gyvenamąjį miestą ir trumpą aprašymą apie planuojamą pasirodymą (solo ar su grupe) el. paštu: konkursas@tamsta.com iki 2019 m. gegužės 8 d.

Prieš metus vykusį pirmą ukulėlių konkursą laimėjo seserys Dovilė ir Jovilė Imbrasaitės, atlikusios atlikėjų Bob Marley ir Lateeya kūrinius. „Vis nedrįsau užpildyti paraiškos, kol gavau trumpą žinutę nuo vienos geros pažįstamos su klausimu ar dalyvaujame. Nesijaučiau tam pasiruošusi, niekada niekur nesimokiau profesionaliai groti ukulėle, galvojau – tik apsijuoksiu. Kartais mažytis palaikymas ir pastūmėjimas gali apversti viską aukštyn kojom, kad ir laimėti ukulėlių konkursą“, – apie netikėtą pergalę konkurso pasakoja Dovilė.

Dalyvauti verta ne tik dėl publikos ovacijų ir atsipalaidavusios konkurso atmosferos. Prizinių vietų nugalėtojų taip pat laukia vertingi prizai – „Flight“ ukulelės bei penki komplektai „D’Addario and Co.“ stygų ukulėlei.

Šiemet ant klubo „Tamsta“ scenos pasirodymus surengs ir svečiai – Scenos Menų Fabrikėlio „Ukulėlių Orkestrėlis“, o ukulėlių gamintojai ir prizų steigėjai „FLIGHT“ specialiai į Lietuvą atveš svečią iš Ispanijos Dani Usero, Youtube kanale pagarsėjusį ukulėlių entuziastą.

Neeilinis konkursas su charizmatišku vedėju, grupės „Baltasis Kiras“ lyderiu Tautvydas Paulius Augustinas Augustinas priešakyje dalyvių ir klausytojų lauks trečiadienį, gegužės 22 d. muzikos klube „Tamsta“ (A. Strazdelio g. 1).

„VIRŠ VAIVORYKŠTĖS“ grojaraštis:
https://www.youtube.com/channel/UCQdN-wnc6Lv83uKOS5y4Fkg

KONKURSO TAISYKLĖS: siųskite atliekamo kūrinio nuorodą youtube, vimeo ar pan. Būtinai parašykite savo amžių, miestą kuriame gyvenate ir kaip planuojate pasirodyti (vieni arba su grupe). Vienam pasirodymui skirta iki 10 min.
Paraiškų laukiame iki 2019m. gegužės 8 dienos, 23:59 el. paštu: konkursas@tamsta.com.

Konkursą atidarys: Ukulėlių Orkestrėlis – Scenos Menų Fabrikėlis https://www.youtube.com/watch?v=7b4CwHdqVzE
Konkurso specialusis svečias iš Ispanijos Dani Usero https://www.youtube.com/user/danimorcillo29 
Virš Vaivorykštės grojaraštis https://www.youtube.com/channel/UCQdN-wnc6Lv83uKOS5y4Fkg

STALIUKŲ REZERVAVIMAS: telefonu: +370 680 21 534 arba el. paštu club@tamsta.com. Rezervacija nemokama, laikoma iki 18:30.