2018 / 11 / 07 ( Wed )

KEDROSTUBÙRAS 

  • Durys: 19:00
  • Renginio pradžia: 20:00
  • Stilius: Sea Wave
  • Bilieto kaina nuo: 5 € | Bilietai parduodami tik klubo kasoje nuo 19:00.

STALIUKŲ REZERVAVIMAS: telefonu: + 370 680 21534 arba el. paštu club@tamsta.com. Rezervacija nemokama, laikoma iki 19:30.

Savo muzikos kelionę „Tamstoje“ pradėjusi grupė „Kedrostubùras“ grįžta į prigesintų šviesų ir šokančių žmonių pilną erdvę.

„Kedrostubùro“ pavadinimas iš tikrųjų lieka neaiškiu burtažodžiu, kuris, kaip ir jų stilius, neleidžia prisirišti prie kažko konkretaus. Tai yra jaunas įvairialypės muzikos projektas. Alternative rock, blues, folk, jazz, electronic, trap stilius jungiantis ir iš esmės Sea Wave’ą ir Wind Whistle’ą grojantis kvartetas iš Vilniaus, savo muzikai išreikšti naudoja kelis instrumentus ir vieną balso aparatą.

Grupė susibūrė dar mokyklos laikais. Pirmąja galimybe ketvertui „išeiti į žmones“ tapo Tamstos Klubo organizuotas jaunų grupių konkursas „Garažas’18“, kur užėmė trečiąją vietą. Studijoje praleidę reikiamą kiekį valandų, suderinę atitinkamas stygas, klavišus ir dambrelius Matas, Maksas, Pijus ir Giedrius pabandė antrą kartą ir Baltijos šalių grupių konkurse „Novus“ užlipo ant scenos ir ant pirmos vietos laiptelio.

Lapkritį, kai tamsa ir šviesa susipins į vieną ir net lapuose neberasite paguodos, „kdrstbr“ pakvies jus prisiminti jūrą.

Grupę apšildys jų geras bičiulis “JakaTeka”.

JakaTeka beatbox’ina, dainuoja, groja gitara ir fleita, viską apjungia loop pedalo pagalba ir pagardina efektais. O kas gaunasi – išgirsite patys.