2018 / 09 / 14 ( Fri )

KITI KAMBARIAI

  • Durys: 19:00
  • Renginio pradžia: 21:30
  • Stilius: synthpop | new wave | new romantic
  • Bilieto kaina nuo: 8 € . Bilietai parduodami renginio dieną klubo kasoje nuo 19:00.

Kategorijų:

STALIUKŲ REZERVAVIMAS: : + 370 680 21534 arba el. paštu club@tamsta.com. Rezervacija nemokama, laikoma iki 20:30.

Amžinai Naujieji Romantikai

Su jų grojama muzika užaugo visa karta – šviesi ir romantiška. Dabar jų koncertuose susitinka subrendę keturiasdešimtmečiai ir studentiškas jaunimas. Nes nuoširdžios dainos visada bus reikalingos.

Kas yra KITI KAMBARIAI?

Arnoldas Lukošius – pažįstate jį kaip ekscentriškąjį FOJE klavišininką ir beprotiškiausio Eurovizijos šokio atlikėją iš LT UNITED. Gal būtent dėl savo atominio charakterio, Arnoldas visada buvo ir yra dainų muzikinė siela.

Algis Kriščiūnas – garsus pop art menininkas, fotografas ir FOJE būgnininkas. Jo kuriami dainų tekstai jaudina atvirumu ir paliečia kiekvieną gyvenimui jautrų žmogų.

Darius Burokas – jau grodamas su FOJE pagarsėjo kaip mažiausiai kalbantis Europoje bosistas. Jo ramumas grupėje reikalingas kaip žaibolaidis – Dariui prabilus visi kūrybiniai ginčai nurimsta ir procesas vyksta toliau.

Žilvinas Sebeika – dainininkas ir gitaristas, pažįstamas iš grupės Flamingo koncertų. „Atėjęs į KITUS KAMBARIUS Žilvinas pritapo iš karto – jo balsas ir gitaros skambesys buvo tas trūkstamas elementas, kurio ieškojome daug metų,“- sako Arnoldas.

KITI KAMBARIAI yra nauja-sena grupė, su gražia istorija ir didele patirtimi.

Šiandien jie turi ką mums pasakyti ir daro tai su tikru jausmu ir jėga.